تارت میوه
مواد لازم:
کره: 100 گرم؛
وانیل: کمی؛
شیر: دو قاشق غذاخوری؛
خامه: دو پیمانه؛
پودر شکر: نصف پیمانه؛
تخم مرغ: یک عدد؛
آرد: 200 گرم؛
طرز تهیه: کره را با پودر شکر و وانیل مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره به هم بزنید. آرد را مخلوط کرده تا حدی که به دست نچسبد از مواد به دست آمده، گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و در قالب های فلزی کوچک که مخصوص این شیرینی است، پهن کنید. با چنگال چند سوراخ کف این شیرینی ایجاد کنید، قالب ها را 20 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از پخت و سرد شدن از ظرف جدا کرده و با خامه زده شده ویا میوه هایی همراه ژله پر کنید.
نحوه پر کردن تارت با میوه: از میوه هایی نظیر پرتقال پوست گرفته شده، هلو، زردآلو که خردشده باشد و یا تکه های کمپوت می توان استفاده کرد، به این نحو که این ها را داخل تارت گذاشته و با ژله نیم بند که روی آن قرار می دهید کاسه تارت را پر کنید پس از بستن کامل ژله توسط قیف مقداری خامه زده شده را روی میوه ها بریزید.
برگرفته از مجله حفظ خانواده –صفحه 78