• خانه 
  • امامان در عالم مثال به چه کیفیت بودند؟ 
  • تماس  
  • ورود 

تارت میوه

18 اسفند 1390 توسط حاتم

مواد لازم:

کره: 100 گرم؛

وانیل: کمی؛

شیر: دو قاشق غذاخوری؛

خامه: دو پیمانه؛

پودر شکر: نصف پیمانه؛

تخم مرغ: یک عدد؛

آرد: 200 گرم؛

طرز تهیه: کره را با پودر شکر و وانیل مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره به هم بزنید. آرد را مخلوط کرده تا حدی که به دست نچسبد از مواد به دست آمده، گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و در قالب های فلزی کوچک که مخصوص این شیرینی است، پهن کنید. با چنگال چند سوراخ کف این شیرینی ایجاد کنید، قالب ها را 20 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از پخت و سرد شدن از ظرف جدا کرده و با خامه زده شده ویا میوه هایی همراه ژله پر کنید.

نحوه پر کردن تارت با میوه: از میوه هایی نظیر پرتقال پوست گرفته شده، هلو، زردآلو که خردشده باشد و یا تکه های کمپوت می توان استفاده کرد، به این نحو که این ها را داخل تارت گذاشته و با ژله نیم بند که روی آن قرار می دهید کاسه تارت را پر کنید پس از بستن کامل ژله توسط قیف مقداری خامه زده شده را روی میوه ها بریزید. 

برگرفته از مجله حفظ خانواده –صفحه 78

 نظر دهید »

مدرسه علمیه الزهراء خمینی شهر

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • عمومی
    • پزشکی
  • مذهبي
    • اخلاقی
  • مناجات
  • آشپزی
  • خاطرات شهدا و بزرگان
  • خانه داری
  • مهدویت و فرهنگ انتظار در فضای مجازی
  • احادیث نورانی معصومین(ع)
  • چکیده پایان نامه های مدرسه
    • مقاله
  • علمی
  • معرفی کتاب
  • روانشناسی
  • دل نوشته های یک طلبه
  • سیره اهل بیت علیهم السلام
  • اطلاع رسانی برنامه ناب رسانه
  • کلام ناب بزرگان
  • شعر
  • علما
  • جملات تامل برانگیز
  • خبرهاي مدرسه
    • فرهنگي
    • پژوهش
    • آموزش
  • احکام

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
ایامم را به یاد خود آباد ساز و پیوسته در خدمت خویش مستدام دار و کردارم را پذیرا باش.«امیر المومنین(ع)»
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس